måndag 29 november 2010

sheeplife in lindvallen!

har haft en sjukt nice helg i lindvallen/Kläppen men har nu kommit hem efter en roadtrip på 6 timmar.

jag o Hjalle åkte upp i onsdags runt lunch, eftersom min GPS fuckade o vädergudarna bestämt sig för snö och ett besök i fällen så tog det några timmar extra att ta sig upp till Richards stuga i Kläppen.

på torsdagen åkte vi till lindvallen ganska tidigt och jag bestämde mig för att slå till på ett sässonskort på lindvallen och tandådalen! vi filmade hela dagen men fick inget speciellt bra...

på fredagen hade Richard någon introduktion på lindvallen så jag o Hjalle shreddade själva hela dagen, vi tog även en sväng o kollade läget i tandå men bestämde oss fort för att dra tillbaka till lindvallen med en picknikpojke i baksätet som var trött på livet i tandådalen.

på lördagen fick Hjalle och jag också shredda ensamma eftersom richard ska bli bögsnowboardlärare... Hjalle var sliten så jag fick åka med en annan skön dude, Viktor Tissel, och runt ckl 5 kom stokemaster Rickard Smith och dödade railsen i lindvallen så det blev en bra dag det med!

söndagen startade med sovmorgon och uppmaningar från min kloke far att inte åka hem pga snöoväder.. så runt kl 12 kom vi iväg till backen och fick åka i ca 3 timmar. Jag började testa lite cork 3or och nötte rails medan Hjalle o Richard var o byggde deras så kallade backflip-hopp. När backen stängt bestämde vi oss för att dra o köra "sälenräcket", man kan väll säga att Richard bokstavligt talat dödade träräcket, Hjalle halkade mest av o hamnade i buskarna på grund av någon galen killes urin!

kvällen spenderades framför äpplet med flera timmars redigering och här har ni resultatet:

A brand new dance :))) from Richard Ström on Vimeo.

torsdag 25 november 2010

pro-hoes in stockholm!!

var i stockholm i helgen och chillade runt på winterjam hela dagen!
efteråt så drog jag med elin o jossan till mid crib på Liiidingö o chillade förkrök
kvällen spårade ur som så många gånger förr! så här kommer en liten prohoe-edit!

Pro-hoes goes Stockholm from emil jonsson on Vimeo.

onsdag 17 november 2010

streeeeet!!

här kommer en liten edit på första streetåkningen för i år!
kort och så men pallade inte mer eftersom jag knäckte ribbsen dagen innan så de får duga med 1 klipp!


first streetsession from emil jonsson on Vimeo.

tisdag 16 november 2010

stoked on winter!

börjar bli riktigt taggad på vintern nu! har planerat in en hel del men det jag är mest taggad på är att jag ska bosätta mig i kläppen under 6 veckor i vinter och göra min praktik! det kommer bli det bästa året på skidor garanterat! alla är välkomna att komma o hälsa på mitt lilla crib från v2 till v7 :)

måndag 15 november 2010

jahopp nu har jag börjat blogga också... här kommer ni få följa med på alla äventyr jag åker på under vintern 10/11.


här är en liten edit från de första åkdagarna på sässongen.